Стала відома справжня причина Податкового Майдану

Протягом понад 12 діб, зі світанку 22 листопада майже до світанку 3 грудня підприємці з усієї України стояли на Майдані Незалежності, вимагаючи від Президента, Уряду і Верховної Ради України створення справедливої системи оподаткування замість недолугого і бездарного Податкового кодексу Тігіпка-Бродського. Проте, як виявилося, не все так просто, як здавалося.
 
 
Вранці 2 березня слідчий Є.В.Сеперович пред’явив організатору Підприємницького Майдану, голові Коаліції учасників Помаранчевої революції Сергію Мельниченку обвинувачення у скоєнні злочинів, передбачених ст.ст. 28 ч. 2, ст. 194 ч. 1 – «Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах» - тобто, якщо перекласти постанову про притягнення як обвинуваченого на загальнозрозумілу мову, то виявляється, що Сергій Мельниченко, маючи злочинний умисел пошкодженння гранітної плитки на Майдані Незалежності з боку готелю «Україна», вступив у попередню злочинну змову з громадянами Федчуком, Ахтирським, Мандичем, Гаркавенком, Заплаткіним і Грузиновим. Сергій Мельниченко створив з них злочинне угрупування, в складі якого, реалізуючи свої злочинні наміри, направлені на пошкодження чужого майна, скликав на Майдан Незалежності до 100 тисяч підприємців з ріних областей України, а потім, відповідно до раніше розподілених злочинних ролей, віддавав усні розпорядження подільникам, а вони забивали кувалдами металеві кутники у гранітне покриття.
 
 
Отже, завдяки нашій звитяжній міліції, вдалося, нарешті, розгадати справжні наміри людей, що вистояли 12 діб на Майдані Незалежності, вимагаючи вета на Податковий кодекс. Не заради Кодексу їхали до Києва автобуси з усіх усюд, долаючи міліцейські кордони, недоїдаючи і недосипаючи в дорозі, мерзнучи і мокнучи на Майдані – це все був диявольський план підступного умисного знищення стратегічної гранітної плитки!
 
Важко сказати, що могло викликати таких всенародний спалах гніву, спрямований саме на нищення гранітної плитки на Майдані, але наслідки його були страшними: люто накинувшись на гранітне покриття і оскаженіло вбиваючи 132 кутника та прив’язуючи до них намети, злочинне угрупування примудрилося плитці загальною вартісю не більше 14 тисяч гривень завдати шкоди аж на 212 тис.292 гривні. Причому сума збитків була встановлена з аптечною точністю одним поглядом поглядом представника КП ШЕУ Шевченківського району на аматорську фотографію, зроблену взимку вночі.
 
 
Справді, Україна має талант!!!
 
Окрім того, Сергія Мельниченка як організатора акції, на відміну від інших учасників, звинувачують також у «організації групових дій, які призвели до грубого порушення громадського порядку» – ст.293 КК України. Виявилося це в тому, що під час проходу демонстрантів по вул.Інститутській «були пошкоджені 3 секції металевої огорожі та гранітне покриття площею 2,5 кв.метри на тротуарі, чим завдано шкоди … на суму 2711 гривень» – цікаво, чи то не дівчата своїми гострими підборами попробивали кам’яну бруківку? Крім того, вважає слідство, «невстановленими учасниками акцій … пошкоджено автомобілі «Рендж-Ровер» і «Тойота-Кемрі». Пригадується старий одеський анекдот: на могилі напис «Тут поховано невідомого солдата Іосифа Рабиновича». Туристи запитують у місцевих: «Чому написано «невідомий солдат», якщо його ім’я Іосиф Рабинович?» Місцеві відповідають: «Бо ніхто не знає, чи був Іосиф солдатом». А тут навпаки – «невстановленими учасниками акції» пошкоджено машину. Але якщо порушники невідомі, то звідки могло стати відомо, що вони були учасниками акції? Чи міліція усі пригоди, які сталися у Києві за ці дні, спише на «учасників акції», які діяли відповідно до «злочинного умислу» Сергія Мельниченка з пошкодження гранітної плитки?
 
Жарти жартами, міліція пише – цирк голодує, але ж за дії, які інкримінуються Сергієві Мельниченку і його вигаданим «подільникам» (слід зауважити, що з половиною з них він на момент встановлення наметів взагалі не був знайомий – не те щоб змову вчиняти) загрожує до 15 років ув’язнення… А свідчення проти них дають люди, яких чомусь ніхто з учасників Майдану пригадати не може…
 
 
Президент України Віктор Янукович запевняв підприємців, що жодних переслідувань за Майдан не буде.
 
 
Київські новини


Коментарі

  +0 #1 От так! 4 мар. 2011 г., 19:13:17
Невже немає доказів що то ВОНА проплатила МАЙДАН з надією знищіти існуючу владу та добратися то трону*?
  +0 #2 ЗікЗуля 4 мар. 2011 г., 19:15:25
Все це лайно Ж*******Е!!! Коли ж Україною будуть правити етнічні українці, справжні господарі своєї КРАЇНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  +0 #3 Азаров 4 мар. 2011 г., 19:25:20
Так значит мы с Федоровичем тоже попадаем ЕЩЕ и под статью 293 КК Украины, за грубое нарушение общественного порядка и нарушения работы транспорта?????
  +0 #4 Патріот 4 мар. 2011 г., 19:35:21
Для ЗікЗуля Справжні етнічні? Ги! Два варіанти - першій "коли рак на грі свисне" Другий - " Коли україньска національна еліта нарешті приїде в україну, а не буде звіттуда нам поради давати"
  +0 #5 Микола 4 мар. 2011 г., 20:00:13
Народ України підтримує дії правоохоронних органів!Бешкетників та хуліганів за грати!
  +0 #6 Aнатолий 4 мар. 2011 г., 20:04:38
Микола ти остання скотина в Україні, перша президент
  +0 #7 Олексій 4 мар. 2011 г., 21:59:59
Так і будуть вас в говно перетворювати, поки не зрозумієте, що люди вийшли не за гроші.Люди вийшли сказати владі, що вони не бидло.Що вони самі себе і свої сім"ї годують від самої незалежності.Нетреба ім зашморг податковий затягувати.А влада ніби то пішла на поступки.А ось тепер ментівскими лапами всі питання вирішатимуть.
  +0 #8 снайпер 7 мар. 2011 г., 18:54:07
Вже у квітні – травні може скластися ситуація, коли подальші події можуть піти принаймні п‘ятьма шляхами: 1.Некерований, дуже кепський Вибух масових протестів може статися за найменшого приводу і набути жорстоких форм. Озлобленість народу вихлюпнеться на вулиці і призведе до масових погромів магазинів, автомобілів, владних будинків (наприклад райвідділів міліції) і особистих помешкань – "хатинок" заможних людей. Немотивована міліція та приватні служби охорони не зможуть протистояти розлюченому і некерованому натовпу. Хаос може тривати від кількох днів до кількох тижнів, а то й місяців. І хай нікого не заспокоюють мантри про миролюбність українців – це міф. Лише після того, як спаде рівень агресивності людей, можна буде сформувати тимчасовий уряд, який намагатиметься відновити правопорядок в державі. Йому це вдасться лише за умови, що до карної відповідальності будуть притягнуті найбільш одіозні фігури режиму, а майно їхнє буде конфісковане, рахунки (закордонні і українські) будуть заарештовані, а кошти з них будуть вилучені на користь бюджету України. Якщо ж це не буде зроблено, буде друга хвиля, і т.д. (досвід Французької революції), аж поки в країні не утвердиться диктаторська влада не відомого сьогодні широкому загалу лідера. Він зможе опертися на армію, представників малого та середнього бізнесу, активістів громадського сектору, представників спецслужб. Буде проведена Конституційна реформа, і лише після цього відбудуться нові вибори усіх гілок влади. В країні буде функціонувати жорстка президентська вертикаль (посада прем’єр-міністра буде ліквідована).

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.