Київський Євромайдан: януковська йолка проти сили духу

day too1

 
Злива, що падала на голови киян, не спонукала до виходу на вулицю. Ті, хто прийшов на Євромайдан, незважаючи на непогоду, чітко знали, що вони мусили там бути. По совісті, по духу, по любові до Батьківщини.


Зранку було не так людно. Небесна канцелярія не бажала йти на поступки громадянам, які вирішили вийти на Майдан за свій вибір, і люди, змокнувши, йшли сохнути, аби за деякий час знову повернутись.

Вважають, що у Києві зібралось близько трьох тисяч осіб. Але мало хто знає, що групи людей постійно змінюються, одні їдуть сохнути, інші – виходять їм на заміну. Так що насправді людей було значно більше. А якби ще й не було дощу, то їх зібралося б ще більше.

Влада б’є власні рекорді з глупства. Ще жодного разу в Україні не встановлювали новорічну ялинку у середині листопада. Цього року – становлять. Як і будиночки для продажу сувенірів, які, як запропонували деякі депутати з «УДАРу», можна використати для приймальні нардепів.

Просто влада боїться наметів. Хоча великої кількості бандитів у погонах на Майдані незалежності немає. На відміну від киян, вони позасовували свої дупи до метрополітену: бояться дощу, ба – розтануть. В очі киянам – теж не дивляться. Стоять у метро, як стовпи на цвинтарі, чекають команди «фас».

Представники опозиції згуртувались біля авто. Кличко, Тягнибок, Яценюк і – без охорони. Дощ ллє на голову, вони – не ховаються. Говорять промови. Люди слухають, підхоплюють «Слава Україні!» і – спілкуються. Як виявилось, на Майдані зустрічались ті, хто не спілкувався вже близько двох років: у всіх робота, родина, обмаль часу. Але час для того, щоб вийти на Майдан вони знайшли. І, як усі вони зазначають, і надалі – знаходитимуть. Проте нас повинно бути більше. Кияни, виходьте на Майдан. Не заради опозиції. Заради свого майбутнього. янукович повинен знати, що це зараз нас від трьох тисяч, але може бути і сто…

day too2
day too4

day too5

day too6

Конфлікти і закони



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.