У Києві КПУ назвали партією буржуїв

kpu2

 
Сьогодні, 14 вересня, активісти громадської ініціативи «Чорний Комітет» провели пікет офісу ЦК КПУ. Про це повідомила прес-служба громадської ініціативи.


Активісти розгорнули банер з написом «КПУ — партія буржуїв», а також кілька плакатів, зокрема фото депутата від КПУ Юрія Гайдаєва з його новим авто Porshe Cayenne за $200 000 і фото Че Гевари з написом «Він таких стріляв би».

В ході акції було оголошено переможців конкурсу в номінаціях: «Найбільш аморальний КПУшник»(отримав Петро Симоненко), «Найдорожче авто КПУшника» (отримав Юрій Гайдаєв), «Той, хто найбільше утискає робочий клас» для Адама Мартинюка, «Найбільший дерибанщик» (Ігор Калетник — голова української митниці), «Найбільший сім'янин» (Ігор Алєксєєв, офіційне майно дружини якого складає понад 7 млн. грн).

КПУ ж отримала перемогу в номінації — найбільші брехуни на виборах.

Подію прокоментувала активістка ЧорКому Марина Васильєва: «Метою нашої акції було донесення до громадян того, що КПУ нахабно бреше, коли називає себе захисником прав трудящих. КПУ — це звичайна олігархічна, буржуазна партія, яка бере безпосередню участь в експлуатації громадян і пропихають всі антинародні законопроекти і за них голосують, зокрема Трудовий Кодекс і Податковий Кодекс».

kpu4



Коментарі

  +1 #1 киев 14 сент. 2012 г., 15:52:30
Bravo!!!
  -1 #2 коля 14 сент. 2012 г., 16:22:51
хватит врать. мы за союз с Великой россией. а вы все каклы-татары-бендеравцы. и вам места в новой братской стране нету.
  -1 #3 Артем 15 сент. 2012 г., 08:35:31
Да уж ну и ерунда! Это явный политический заказ.. Пусть попикетируют ПР или "Батькывщину" там то я думаю они Мерседесов, миллионов и дерибанщиков побольше найдут. А КПУ работает и результаты их работы видно невооруженным глазом!!!
  +1 #4 Іванна Факаловко 15 сент. 2012 г., 09:07:05
Хто є спонсор КПУ?
Зрозуміло й дураку!
Кремль, Росія та Зюганов
Треба ще когось назвати?
Це і Путін і Медведев,
Вигода у всіх одна,
Розтріпати на шматочки,
Рідну неньку Україну!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.