Три плани, за якими Янукович може передати Україну Росії

 
Україна, мабуть, єдина держава у світі, яка не оберігає власну незалежність. Історія ще не має прецедентів, коли особи, які стояли на чолі окремої держави, без захоплень, війн і іншого насилля, добровільно передавали територію своєї країни під протекторат іншої з умовою подальшої асиміляції народу серед ворожого.
 
Та от Янукович і його команда  без вагань і без будь яких насильницьких дій зі сторони держав-завойовників йде на те, щоб перетворити Україну на російську губернію. Нині експерти зазначають: українському народові його незалежність дісталась легко. А тому люди не усвідомлюють, що країна може її втратити і повернутись під протекторат Росії. Але агенти ФСБ, які засіли в Українському парламенті та й стали на чолі української держави, вже працюють над планами перетворення України на губернію російської федерації. І для цього у них розроблено три плани, один з яких, на думку цієї команди, може й спрацювати.
 
План перший: економічний
 
Те, що нині робить уряд Януковича, жахає не лише українців, а й іноземних інвесторів. За останній час більшість з них пішло з України, а інші, які вклали чималі кошти в розвиток, наприклад, сільського господарства, спостерігають за діями януковської компанії з жахом, адже те, що наразі виробляє Азаров з українською економікою, не може призвести до її зростання, позаяк єдині наслідки будь-якої фіскальної політики – знищення бізнесу і перетворення країни на залежну від імпорту. Це підтвердив і Микола Катеринчук (який свого часу пропонував усім урядам розроблений ним та його командою податковий кодекс) у коментарі «Фокусу» він зазначив, що створення відділення з оперативного супроводу при податковій означає, що тепер за бізнесменами будуть ходити, спостерігати і прослуховувати.Тобто стежити до тих пір, поки вони не перестануть бути великими платниками податків.
 
І, звісно, Азаров може досягти успіху і знищити увесь малий та середній бізнес (вже сьогодні у Києві чекають на закриття більше 700 СПД на місяць у одного інспектора, а ці люди колись вправно сплачували єдиний податок по двісті гривень щомісяця). А що буде тепер, коли планку єдиного податку підняли? Осіб, які офіційно закриють свої СПД, стане ще більше. Люди або перестануть працювати і підуть до держави з протягнутою рукою за субсидіями або робочими місцями (а Янукович і його команда не можуть забезпечити ні того, ні іншого, оскільки їхня задача - руйнувати), або підуть в тінь чи емігрують з країни. Але знищивши чужих і витягнувши з них усі гроші (а азаровський уряд не хоче їх заробляти, він уміє лише відбирати), януковська команда змушена буде переключити свій погляд вже на тих бізнесменів, які їх підтримували і були у їхній команді (адже грошей все одно десь треба брати). Тож згодом знищать і бізнес із свого табору. А зважаючи на те, що вже сьогодні більшість підприємств передаються росіянам за копійки, згодом, за економічним планом руйнації, і територію України передадуть у протекторат.
 
План другий: мовно-релігійний
 
Те, що януковська влада, без огляду на інтереси свого народу, знову хоче насадити в Україні російську православну церкву, ще раз доводить, що інтереси України ця влада здає без вагань на користь російської федерації. В Україні церква відділена від держави і, за логікою, не повинна втручатись у політичну діяльність країни. Проте на практиці російська православна церква московського патріархату проводить серед своїх парафіян жорстку політику, направлену на визнання лише Росії, як держави, а Україні у цій політичній грі відводиться роль губернії, яка повинна слухняно виконувати все, що говорить священик. А піп доносить до людей те, що говорить патріарх Кирил, а Кирил – те, що йому наказав Путін.
 
Тож і зачастив російський патріарх до України, адже нині він несе не божу істину, а є засланим козачком від путінської влади (самому Путіну їздити якось не солідно, а Медведєв не може ж опуститись до ролі посла) і провадить тут насадження русифікації, яку Янукович не лише дозволяє, а й пропихає усіма доступними і не доступними способами.
 
Та все ж однієї релігії для закабалення народу мало. А тому і почали грати на російській мові. Спочатку дзяволили про введення російської мови, як другої державної. А потому пішли простіше: заборонили український дубляж, ввели в судах ведення справ російською мовою, а тепер насаджують обов’язкову російську і в іншому побуті. Причому, що цікаво: раніше люди спілкувались у офіційних закладах і судах тією мовою, якою було зручно (хоча повинні були лише українською), а нині від людей вже вимагають тільки російської. Насаджування чужої мови йде згори (і наче ніхто з влади не проти вживання української), але якщо так відбуватиметься і далі, то все буде як за радянських часів, коли людей змусять перейти на спілкування російською. І це – не вигадка.
 
Якщо подивитись радянські фільми п’ятдесятих років минулого століття про той же Донбас, то можна побачити у кіноленті, що люди спілкуються українською мовою, а на вулицях видко вивіски, що написані українською мовою. Отже, виходить, що як би не пнувся неук Янукович і Путін, вони брешуть, зазначаючи, що у цьому регіоні живе російське населення. Його зробили таким. Його – залякали і асимілювали. Тепер же цю політику хочуть запровадити повторно, аби знову почати русифікувати українських людей. Ну, а зважаючи на те, що російська влада вважає росіянами усіх, хто знає хоча б одне слово російською (навіть з трьох літер), то якщо треба провести захоплення території, вони без вагань введуть війська для «захисту російського населення», як це вже робилося у Грузії.
 
План третій: федерація
 
Хто-хто, а Янукович знає, як солодко він уміє співати про федерацію під падаюче у Сєверодонецьку лужковське кепі. А тому прийнятий на днях закон, за яким федерація України може нині і не на часі, але реальна (!), доводить, що януковська команда усвідомлює, що всю Україну під Росію не покладеш (деякі регіони не схочуть зґвалтування і можуть насильнику відбити російський дітородний орган), а тому в планах Януковича - спочатку розкрасти Україну вщент, влаштувати громадянську війну, а потому – під шумок, зробити в Україні федерацію (на зразок грузинської Абхазії, де президент – губернатор, поставлений від Росії).
 
Такого плану януковська влада разом з ФСБ не виключає. Тож українському народу є над чим замислитись, адже якщо сусіда почне претендувати на квартиру разом з дружиною (а загалом, згодом і на чоловічий заробіток), навряд чи це господарю квартири сподобається. А Український народ повинен почати почувати себе у своїй державі, як у власній квартирі. І усвідомлювати, що усі, хто сьогодні здає інтереси держави, завтра введуть рабство і почнуть продавати наших дітей. Сьогодні ще є шанс все виправити.
 
Наталія БАЧУН

Наступна стаття »



Коментарі

  +0 #1 Лариса 19 июл. 2010 г., 16:43:51
все в этой статье наглая ложь и передергивание фактов Фу оранжевой заказухе
  +0 #2 Андре 19 июл. 2010 г., 19:40:37
Ларисе: А вы что падам Прдона живете не в Украине? или это не вам повышают тарифы, пенсионный возраст? Или это не вас травят некачественными продуктами? Это Вы - мадам, брошкина, Прдоннная заказуха. Стыдно, полдумали би о детях, если они конечно у вас есть.
  +0 #3 Руслан 20 июл. 2010 г., 20:01:43
Мне стыдно жить в стране, в которой президентом является бывший зек. Те кто голосовал за него, получайте: поднятие пенсионного возраста, налоговое давление на бизнес, поднятие тарифов на квартиры, в том числе на газ, на который, якобы, Россия снизила цену, а мы сдаём Крым на несколько десятков лет. Думаю это ещё не всё, что Янукович и его партия сделали, но будем надеятся на лучшее, думаю в 2012 году, когда будут выборы в парламент, люди одумаются и свергнут нынюшнюю власть.
  +0 #4 католик 31 июл. 2010 г., 14:40:59
Українців вже нема -- воскреснемо під прапором Христа! Як будемо під стягом Істини за земного життя! ІНФОРМАЦІЙНА ЛІКВІДАЦІЯ УКРАЇНЦІВ В УКРАЇНІ! ЧИЯ ВЛАДА, ЧОМУ І ДЛЯ ЧОГО ТИХЦЕМ СКАСОВУЄ ЗАПИСИ ПРО НАЦІОНАЛЬНІСТЬ БАТЬКА, МАТЕРІ В УКРАЇНСЬКИХ ДЕРЖАВНИХ АКТАХ ПЕРВИННОЇ РЕЄСТРАЦІЇ - СВІДОЦТВАХ ПРО НАРОДЖЕННЯ ? « Коли зникає нація зникає історична пам`ять. Люди пишуть свою особисту історію, але вагомішим є те, що вони пишуть про свої нації » / Іван Павло II. Пам`ять та ідентичність. / Загроза втрати Українцями національності ! Які її наслідки ? ( З нами, українцями, роблять те, що ми, як нація дозволяємо із собою робити…) В Україні дітям у Свідоцтві про народження не вписують національності. Як пізніше вони доведуть свою українськість ? Стратегічно цілеспрямована інформаційна ліквідація титульної нації України відбувається сьогодні, зараз в часи УКРАЇНСЬКОЇ формальної незалежності. Ми, Українці створили собі державу і в Декларації про державний суверенітет України першим, значить найголовнішим пунктом проголосили: І. Самовизначення української нації. Українська РСР як суверенна національна держава розвивається в існуючих кордонах на основі здійснення українською нацією свого невідємного права на самовизначення. Будь-які насильницькі дії проти національної держави Україна, з боку політичних, партійних, громадських організацій інших угруповань чи окремих осіб переслідуються за законом. м. Київ 16 липня 1990 року № 55 – ХІІ
  +0 #5 злой кацап 2 авг. 2010 г., 13:49:21
Да точно так же, как в своё время Хрущёв передал Крым Украине.
  +0 #6 chernomor 2 авг. 2010 г., 15:42:24
За всё приходится платить, и просто глупо горячиться, и недостойно мелочиться, когда прийдёт пора платить. За смех, за слёзы, за успех, за свет, любовь и неудачу... И тот заплатит больше всех, кто хочет вытребовать сдачу.
  +0 #7 хороший 2 авг. 2010 г., 17:49:35
Скорее бы уже передали, Сколько уже ждать-то С 1991 года Украина занималась тем, что разворовывала то, что досталось ей от СССР. Все что построено было в СССР разворовывается и перепродается между власть имущими. С 1991 года в Укарине не был построен ни один корабль или самолет. При том что при СССР Украина выпускала и самолеты и корабли. Какой запас остался от СССР что до сих пор еще не все поделено.
  +0 #8 х-вам 2 авг. 2010 г., 18:08:27
То , что дебилы голосовавшие за ПРдунов получат по полной не очень радует, а вот то что вместе с ними получим и мы ,органически не признающие эту холуйскую антиукраинскую орду -это трагедия нашего поколения. Но самое страшное наши дети стали заложниками голосовавших за янучарина. К 2042 году не доживет ни одна из нынешних мразей, а гнойник в виде иностранных войск будет нарывать и вряд ли закончится добром. Кстати о выборах 2012. Вы верите что они будут? Посмотрим на местные выборы этого года, хотя и так видно уже, что это профанация. Эту власть к сожалению ,похоже что можно убрать лишь силою. По другому с бандитами боюсь не получится. А так радостно было что мы, да еще белорусы без гражданской войны пережили развал СССРа. .
  +0 #9 крым 3 авг. 2010 г., 17:36:17
да забирайте свою Украину и делайте с ней что хотите. Главное что бы мы,Крым,вернулись так сказать на Родину. По-русски они не хотят говорить, а нас, попавших в политическую ловушку русских, кто-то спросил, хотим ли мы говорить на украинском? И хотим ли мы быть Украинцами. Да не дай бог, что бы уже в свидетельстве моего ребёнка стояло, украинец. Правильно сказал "хороший", сами ничего не добились. В Крыму строились военные корабли, моя мама там проработала более 20 лет главным инженером-конструктором, и где они все? Вы,украинцы, говорите только за себя, но уважайте и не забывайте, что половина населения страны, русские. Вы не хотите говорить по-русски, а мы по-украински.Может нам разделиться? Хотя Крым и так автономная республика, только как же нам спастись от вашего давления?
  +0 #10 Sergey 4 авг. 2010 г., 15:02:37
Государство Украина, в том виде что есть сейчас, временное явление. Небыло раньше такой страны, скорее всего и не будет... А причина тому, что люди не хотят смотреть широко, без своих корыстных интересов. Смотрят обычно узко, учитывая лишь свои интересы и цели. Беря это во внимание и тот факт, что на Украине проживают люди довольно разных взглядов на историю, родной язык и прочее - складывается вывод: зачем нам такое государство, в котором собрали людей разных нравов? Лично я считаю, что целесообразно разделить Украину на два государства (в ближней перспективе, лет так на 20-50), после чего можно снова объединятся по новым взаимо выгодным правилам и уважающим друг друга отношениях. В дальнесрочной перспективе (лет так через 50-200) будет по сути страна, если так ее можно назвать, которая объединит всех Славян. К сожалению мы, граждане Украины, пока еще не готовы к тому чтобы жить в одной стране, а тем более всем Словянам в едином государстве.
  +0 #11 Козаченко 7 авг. 2010 г., 19:26:08
Делите Украину?Не рано-ли?Пройдут эти годы,всё изменится.Россия выбрала хренового Моисея,он не сможет долго водить народ(За нос),пусть медленно,но народ умнеет(учителя хорошие.да и учёба,получается,с под палки).А дольше,видно будет...
  +0 #12 Валерий 10 авг. 2010 г., 15:27:19
ВАЛЕРИЙ ДОЛЯ..........Скорее бы уже передали, Сколько уже ждать-то С 1991 года Украина занималась тем, что разворовывала то, что досталось ей от СССР. Все что построено было в СССР разворовывается и перепродается между власть имущими. С 1991 года в Укарине не был построен ни один корабль или самолет. При том что при СССР Украина выпускала и самолеты и корабли. Какой запас остался от СССР что до сих пор еще не все поделено.
  +0 #13 Мамай 17 авг. 2010 г., 00:52:40
Всі хто не хоче в Україні розмовляти українською мовою можуть купити квитки до Росії і поїхати туди і розмовляти так , як їм хочеться. А на наші землі, будьте ласкаві, не диктувати нам, якою мовою нам розмовляти! Сором! Живите тут,гадите тут,їсте наш хліб,топчите нашу землю і ще щось варнякаєте!!! Бо ви дограєтесь...до Коліївщини (якщо ви знаєте що це таке...
  +0 #14 Андрей Иванович 17 авг. 2010 г., 01:00:34
Правильно,молодец! Уважаю людей,которые отстаивают интересы своего народа!!! И правда пора учить украинский язык,это ведь их земля...В чужой монастырь со своим уставом не ходят...А между собой можно говорить и по-русски( никто не возбраняет).Я с возрастом понял, мы русские,изначально неправильно себя вели...так нельзя,если мы в гостях, а не оккупанты...
  +0 #15 Олег 20 авг. 2010 г., 22:24:23
Мамай, а що, це є самая величезная проблема України? Проблема мови? Та я б вивчив фінську у найкоротші терміни, якщо б мені сказали, що тільки це є проблемою для мене щодо переїзду до цієї країни на ПМП! Питанні мови - це словоблудіє для відволікання народу від єкономічних та соціальних проблем в країні. Це повна несенитниця. Мені 45 років. Я вчив українську в радянський школі й що для російської, що для української мови відводилося однакова кількість годин. Й вчили нас добре. А зараз учні не знають ніякої мови взагалі - ніхто не може грамотно писати. Ще раз заявляю - питання мови це понти, немає такого питання. Чому у Канаді, де сама велика українська діаспора дві державні мови - французька та англійська? Й живуть жеж люди! Нема у них мовного питання, напрочуд.
  +0 #16 Геннадій 27 авг. 2010 г., 19:40:26
Прав Олег. Проблема не в мові. Хто не дає селюкам та іншим ходити у сорочках- вишиванках та говорити рідною мовою. Але країна деградувала в освіті та в наукових, инженерних кадрах. В розвинених країнах люди швидко вчать мову бо хочуть жити в цій країні. В такій країні як наша зараз можна тільки існувати. Населення вимирає бо немає роботи, краіна свого мало чого виробляє и те відстале. Без новітньої индустріалізації, технологічного прориви своїми силами нашої країни небуде, її зїдять потужні країни и це буде поділом бо самі винуваті, не ті цілі ставили народу.
  +0 #17 DJCOBR 29 авг. 2010 г., 03:16:18
Знаете, я прочитал форум весь. Одни говорят правду, другие свои мысли высказывают в оскорбление друг другу. НО!!! Вы все забыли, что мы славяни!!! И смысл ругаться от того какая власть сейчас или завтра. Запомните: Вам кусок хлеба домой ни кто не принесет! Я Вам читатели, а так же этим полудуркам депутатам советую скачать и посмотреть очень поучительный фильм исторический, о том как развалили самую великую империю во всех веках Византию. И задумаетесь после просмотра, что в России , что в Украине все то же самое просходит. Фильм местные власти обеих стран запретили к прямой трансляции, сами понимаете почему! Название фильма Гибель Империи, Византийский урок. Смотрите и думайте сами куда мы катимся!!! Депутатам этот фильм надо в Верховной Раде то же показать! Приятного просмотра! DJCOBR.
  +0 #18 Валерий 31 авг. 2010 г., 17:38:31
Разве можно ожидать что-то действительно стоящее от "свидомоукраинцив"? Автор этой пасквильной статьи буквально изрыгает русофобией. Ну так пусть присмыкается и лижит зады жидов и западных прохвостов, которые нас очень даже действенно уничтожают... Горько... Тупой народ...
  +0 #19 одесская кобра 22 сент. 2010 г., 11:59:38
Люди, схаменіться! Чи ви хочете Цхінваії,коли рашка вбивала всіх кого бачила!!! В нас там знайомі були роздавлені рашкіними танками! ініколи цього не прощу! З трьох дїтей один залишилвся сиротою. Чи ви хочете того ж самого на Українї ? Президент та його бандюки пригнобили людей, з країни тікають інвестиції, люди переводять бізнес в офф-шори. А мова-це все для того, щоб було нам з вами про що писати. Прав автор статті,якщо далі так і піде, будемо ми "апендиксом" рашки. Не дай Боже цього. О т тоді і ми з вами узнаємо,що таке "миротворницькі віїська старшого брата". Мира нам всім і злагоди.
  +0 #20 Кіровоград 8 янв. 2011 г., 15:04:39
Витяг з програми: Національна влада – це влада, яка є носієм національної ідеї народу і діє не в інтересах тільки якогось класу чи соціальної групи, а в ім’я цілої нації та всіх громадян національної держави. Наша мета – реалізація української національної ідеї, здобуття, закріплення і розбудова національної держави – держави української нації на українських землях, яка б запевнила українській нації гарантований розвиток, усім громадянам України – всебічну Свободу, Справедливість, Добробут. СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Ночь была очень неспокойная, 18 ударных дронов типа «шахед» применила рашистская федерация против нашей страны этой ночью

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.