​Влада Зеленського свідомо зриває членство України в ЄС!?

Якщо слухати відосики від Зеленського, дивитись «Єдині новини», спостерігати лише за сторінкою президента (з якої ще спробуй зрозуміти, хто ж президент, Єрмак чи Зеленський?), то складатиметься враження, що в Україні — все прекрасно, всі задоволені, життя — вирує, всі мають роботу і високі доходи, а президент Єрмак-Зеленський ночами не спить, про країну думає і про її європейський вектор.


Однак, якщо відійти від спітчів, офіційних заяв на публіку та відео, та поспостерігати за конкретними діями Зеленського і осіб, котрі, у супереч Конституції, узурпували владу, призначивши себе головними, то побачимо зовсім інший бік реалій - реалій, котрі констатують, що влада не переймається ані добробутом населення, ані європейським вектором країни. Зате крок за кроком будує тоталітарний режим на кшталт китайсько-північно-корейського з російсько-візантійським стилем управління.

Довести це — не важко. Від реалій управління, де країною керують Єрмак та Кирил Тимошенко, до проголосованих Верховною радою законів, котрі порушують не лише Конституцію України і подекуди є реально шкідливими для суспільства, до задекларованих Україною Конвенцій.

От і Андрій Павловський у своєму ФБ пише: «Уряд 27.12.22 прийняв постанову, якою остаточно ставить крапку в ліквідації Фонду соціального страхування.

Попри жорсткій опір профспілок, роботодавців та опозиційних парламентських фракцій, «Слугам» разом з ОПЗЖ вдалося протягнути руйнацію системи соціального страхування, вибудовану за європейським зразком... Ця так звана реформа скалькована з країни-агресора. В рф-ії також з 1 січня фонд соцстраху зливають з пенсійним».

І таких прикладів голосування законів та протягування постанов, що під копірку списані з російських, протягують вже протягом цих трьох років багато. І, насправді, під бравурні гасла щодо приєднання до ЄС, насправді законодавчо закріплюють порушення прав людей, знищення свободи слова та введення цензури, цементують візантійщину з зачатками Північної Кореї.

Щодо свавілля і далекості цієї влади від ЄС висловився і суддя Кіровоградського Окружного Адміністративного суду Роман Брегей, котрий на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав: «З однієї сторони, президент каже, що треба не йти, а бігти в ЄС, а з іншої підписує закон про КСУ, який не відповідає висновку Венеційської комісії і ставить під загрозу початок перемовин про членство в об'єднанні. Що то? Як на мене, свідома дія. На ділі українська влада, яку важко ідентифікувати як еліту, починаючи з 2014 року, не дуже спішила до ЄС, бо такий крок потребує внутрішніх змін кожного. Влада боялася і боїться змін, а то ознака безвідповідальності. Тішусь, що громадянське суспільство стоїть на інших цінностях і вимагає виконання владою задекларованих кроків».

А ще було багато інших законів, котрі не підтримуються і не підтримувались суспільством, але які голосувались депутатами, незважаючи на негативні висновки Головного науково-експертного управління Верховної Ради.

І постає багато запитань до Зеленського, котрий на відео і у промовах говорить одне, а на ділі втілює зовсім інше, а, подекуди, протилежне.

Найбільшого скандалу набув корупційний закон №5655, що проголосований 13 грудня Верховною Радою в цілому, котрий реально виписано в інтересах мафії забудовників. Слідом за ним закон щодо покарання військових, а не встигли люди оговтатись, як з’явилось повідомлення від того ж Павловського, що «група нардепів-Слуг на чолі з сумнозвісною Третьяковою зареєстрували законопроект N 8313, яким пропонується розширити перелік підстав для відмови працівнику у наданні щорічної відпустки».

І такого мотлоху, що порушують права людини і перетворюють Україну на країну третього сорту з диктатурою та культом особистості - багато. І легалізація таких новел аж ніяк не наближає Україну до Європейського союзу, але перетворює на гібрид російсько-китайського та північно-корейського диктаторського режимів, де немає закону, а є певна правляча клоака, котра обкрадає населення та територію.

А саме клоака з перефарбованої партії регіонів, лідер якої втік до Ростова, нині править в Україні. Все, що ця влада на чолі з Зеленським робить - просить у світу гроші та озброєння, але при цьому не розвиває і не збирається розвивати українську економіку та український оборонпром, не дає можливості розвитку малому та середньому бізнесу та робить все від себе залежне, аби вбити паростки демократій, свободи слова та розвитку.

То ж де в діях Зеленського і слуг кроки до Європи?

Ліна ТИХА, Конфлікти і закони

Фото gettyimages



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью враг продолжил атаковать нашу страну беспилотниками. В результате воздушного боя были сбиты все выпущенные вражеские «шахеды»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.