«Батьківщина» вимагає пояснити – на яких підставах Тимошенко планують вивезти з лікарні

timo zayava

 
Повідомлення про плани влади у найближчі вихідні вивезти Юлію Тимошенко з харківської лікарні у невідомому напрямку свідчать про намагання Януковича посилити політичний терор проти опозиції та будь-якими аморальними методами добитися винесення незаконного вироку у черговій сфабрикованій справі проти лідера «Батьківщини».


Рада Об’єднаної опозиції «Батьківщина» розуміє, що такі відчайдушні та протизаконні плани режиму викликані його повною безпорадністю. Незабаром відбудеться засідання Європейського суду з прав людини у справі Юлії Тимошенко, який уже визнав наявність в Україні політично вмотивованих переслідувань, ухваливши рішення про незаконність арешту ще одного політв’язня, Юрія Луценка. Тож очевидно, що влада поспішає «навішати» на лідера опозиції будь-які абсурдні звинувачення, аби тільки Юлія Тимошенко не вийшла на свободу та не взяла участь у виборах. Однак така політика не приносить владі дивідендів: уже зараз соціологія демонструє, що «Батьківщина» перемагає Партію регіонів.

З огляду на провокації щодо лідера Об’єднаної опозиції «Батьківщина» члени Ради об’єднаної опозиції «Батьківщина», керівники двох опозиційних фракцій направили депутатське звернення до Генерального прокурора України Віктора Пшонки з вимогами:

по-перше, підтвердити або спростувати інформацію щодо вивезення Юлії Тимошенко з харківської ЦКЛ № 5, де вона проходить лікування;

по-друге, повідомити, куди і з якою метою планують вивозити лідера опозиції, не завершивши її лікування;

по-третє, забезпечити виконання розробленої німецько-українською комісією схеми лікування, яка передбачає щонайменше 8 тижнів, протягом яких для Юлії Тимошенко не повинно створюватися ніяких додаткових зовнішніх стресових ситуацій, в тому числі проведення судових процесів або позапланове вивезення в невідомому напрямку.

Ми переконані, що брудні зусилля влади з катування та дискредитації лідера будуть зупинені, а Юлія Тимошенко вже незабаром опиниться на волі, повідомляє byt.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью враг продолжил атаковать нашу страну беспилотниками. В результате воздушного боя были сбиты все выпущенные вражеские «шахеды»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.