​Штаб блокади торгівлі з окупантами намацав точку G

Доброго ранку, Петро Олексійович!


Ніч пройшла неспокійно. Згідно стратегічного плану «Анаконда» ваші торгові партнери провели 82 комерційних обстріли українських військ. З метою оптимізації інвестиційного клімату шановні підприємці (зареєстровані в Україні) використовували установки «Град». Було поранено 5 українських вояків. Але ж це не привід припинити торгівлю? Адже це наші люди, які (у разі якщо у них відібрати установку Град) поповнять «ряди бойовиків»? Заморозять квартири? Вимкнуть світло в квартирах українців? Зупинять наше божевільне економічне зростання? Завадять введенню «точкових санкцій проти Росії?»

До речі, про точкові санкції, Петро Олексійович. Судячи з усього, Штаб блокади торгівлі з окупантами намацав вашу точку.

І, судячи з вашої реакції, ця точка напевно була G. Після того як Штабом Блокади було обіцяно зупинити ешелони з пальмовою олією та іншими гарними речовинами, які йдуть на вашу фабрику в Липецьку (через Конотоп), ви почали діяти. Наказ Лаврова став виконуватися дуже швидко.

Штаб АТЦ, що складається з інших ваших торгових партнерів (які незаконно видали за три роки більш 100.000 дозволів на торгівлю з окупантами) заявив про початок боротьби з ДРГ ваших торгових партнерів Захарченко та Плотницького.

Які заходи ви здійснили?

Іноземців в зону АТО не пускати - привіт начальнику Штабу ВК «Донбас» Vano Nadiradze.

Після 22-00 нікого не пускати (хай живуть нічні штурми Редутів силами титуханов).

В об’їзд блокпостів не ганяти.

Офіційно зареєстрована зброя відбирається.

Особам, які «не мають місцевої реєстрації», ніззя ( привіт всім блокадникам).

Волонтерам теж не можна, тільки у супроводі військових.

Ну і багато що інше.

Це круто, Петро Олексійович, я радий, що на третьому році війни ви нарешті визначилися, хто у нас терорист, а хто «наш людь» і ваш торговий партнер. Але на кожну хитру д... знайдеться, самі знаєте, що з різьбою, пане президенте. Як саме це буде - побачимо, найближчим часом.

Як зазвичай, у мене для вас погана новина, пане президенте. Українці Великобританії вимагають перевірки законності прибутку, отриманого вашим торговим партнером Ахметовим, згідно з британським антикорупційним законодавством (UK Bribery Act) і британським антитерористичним законом (UK Counter-Terrorism Act). «У разі підтвердження факту фінансування тероризму українці Лондона вимагають накласти на Ахметова відповідні санкції з конфіскацією майна на користь України». Петро Олексійович, є інформація, що розслідування розпочнеться найближчим часом. І не тільки по Ахметову. І це поки що квіточки. Ягідки будуть попереду.

Добраніч і удачі, пане резиденте.

Доброго ранку Україна!

Семен Семенченко, facebook.com

Фото ФК Шахтар



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг в очередной раз атаковал через воздушное пространство Украину 20-ю ударными беспилотниками с территории рашистской федерации

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.