​Бомбардування Алеппо тривають, незважаючи на брехливі заяви росії

Незважаючи на твердження російської сторони, бомбардування Алеппо тривають. Авіація режиму Башара Асада продовжує завдавати ударів по підконтрольних опозиції східних кварталах міста, незважаючи на те, що напередодні глава мзс росії Сергій Лавров повідомив про припинення активних бойових дій в Алеппо для евакуації мирних жителів. Операція з евакуації жителів міста так і не почалася. В цілому удари наносяться по дев'яти східних кварталах міста, повідомляє турецьке інформагентство Анадолу.


Глава мзс росії Сергій Лавров оголосив напередодні про припинення активних бойових дій в Алеппо. Пізніше міноборони рф виступило з новою заявою, в якій повідомило, що з Алеппо евакуйовані 8500 мирних жителів, в тому числі 2900 дітей. При цьому стверджувалося, що безліч бійців опозиції склали зброю, і вони були помилувані режимом Асада.

Однак кореспондент агентства Анадолу в Алеппо повідомив, що артобстріли міста поновилися в 23:00 за турецьким часом, тобто через 2.5 години після заяви Лаврова. Вертольоти скинули морські міни на квартали Фірдевс і Шейх Саїд.

Крім того, кореспонденти агентства Анадолу повідомляють, що евакуація мирних жителів з Алеппо так і не почалася, а бійці опозиції не покинули регіон.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью враг продолжил атаковать нашу страну беспилотниками. В результате воздушного боя были сбиты все выпущенные вражеские «шахеды»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.