​Найбільші автори розвалу нашої країни - Аваков з Порошенком

«Поліція вивчила дані з камер відеоспостереження та, отримавши покази свідків, з'ясовано, що це не «тітушки» чи невстановлені особи в балаклавах, «а звичайні працівники - будівельники, які облаштовували свій паркан за допомогою техніки, були задіяні екскаватори, крани».


Воістину, здатність заперечувати очевидне є однією з фундаментальних необхідностей для того, щоб контролювати зараз пів країни.

Я в такі моменти думаю про улюблену тезу любителів (будь-якої) влади «ви опозиція/громадськість, не розвалюйте країну!».

Милі маленькі істотки, ви, мабуть, не уявляєте, ХТО найбільше може зруйнувати країну. Це - начальство цієї країни.

Це саме начальство під час війни поділило силові органи між собою. Одному начальнику відійшли прикордонники, поліція, а іншому - ЗСУ та СБУ. От структури і чубляться зараз.

Це начальство, у давніх традиціях своїх попередників, привчає підлеглих їм силовиків не вчити закони і працювати по них, а діяти у відповідності з наказами себе коханих. Їх привчають бути безпорадними без вказівок згори, - а ми бачили, чого та безпорадність вартувала у 2014-му.

Скажіть, опозиція чи громадянське суспільство взагалі здатні організувати таку страшну для національної безпеки гризню між силовиками? Ніколи!

А от начальство спромоглося.

Тому найбільші автори розвалу нашої країни - це Аваков з Порошенком, це завдяки їх зусиллям ми зараз спостерігаємо величезне приниження України на прикладі окремо взятої військової частини А3571 у чудовому місті Одеса.

Igor Lutsenko, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Ігоря Луценко



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг в очередной раз атаковал через воздушное пространство Украину 20-ю ударными беспилотниками с территории рашистской федерации

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.