​Про Закон, Конституцію та омани з обманами


З часів януковича законність і Конституція почали носити формальний характер. Ті, хто захопив владу, почали демонструвати суспільству правило, започатковане ще Франко і Муссоліні: «своїм - все, ворогам - закон».

Така вже тенденція диктаторського ладу: собі (стверджуючи, що закон один для всіх) - можливості і блага, ворогам - закон і перепони. І нинішня влада Зеленського, котра корінням йде у проросійську партію регіонів і споріднена з ОПЗЖ, сьогодні найактивніше демонструє, що росія їм не зовсім чужа, а от український народ, однозначно, - ворог.

Саме з ненависті до українського народу Зеленський підписує законодавчий антиконституційний спам. Так, як вже сьогодні відомо, він був дуже гарно проінформованим, що український народ не підтримує законопроект про землю в тому вигляді, який було проголосовано монобільшістю. Однак, підписав його, демонструючи, що йому байдуже і на думку українського народу, і на Конституцію загалом.

Те саме і по інших питаннях. Так як у народу немає можливості впливати на виконавчу владу та на дії президента, Зеленський і його п'ять менеджерів з його ж монобільшістю, що підтримується забороненою, але аж ніяк не покараною партією ОПЗЖ, котра дає голоси за весь шлак, що продукуються слугами у ВР, постійно порушують Конституцію і закони, а також - права людини, але не переймаються, бо переконані, що покарання за такі дії - не буде.

Однак найбрутальніша неповага до українського суспільства від Зеленського проявляється і в більш важливих і страшних питаннях, зокрема, в його звичці проводити переговори з росією за спиною українського народу і не в інтересах українського народу.

Перші такі перемовини, як вважають у суспільстві, відбулись у Зеленського в Омані. Громадяни і досі не знають, як він туди потрапив, а сам Зеленський - забрехався, бо спочатку громадянам показали якісь зустрічі Зеленського з представниками країни Оман, але сам він, згодом, відповідаючи на питання на прес конференції кореспондента Укрінформу, заявив, що це була приватна поїздка з родиною. Хоча програмою «Схеми: корупція в деталях» було оприлюднено інформацію, що за даними публічних онлайн-сервісів відстеження повітряних суден, чартерний літак, на якому Зеленський 8 січня терміново повертався зі столиці Омана до Києва, нібито прибув до Оману з москви. За даними джерел «Схем», цим літаком прилетів секретар ради безпеки рф Микола Патрушев.

Українці не знають, що Зеленський робив в Омані. Однак, коли окупаційні війська російської федерації безперешкодно перетнули кордон України і легко захопили південь країни, громадяни почали висувати версії, що саме про вільний прохід окупаційних військ і було домовлено в Омані.

А наразі видання The Wall Street Journal розкрило деталі «мирної угоди», яка розроблялася українською та російською стороною у березні 2022 року. Саме цією угодою розмахував влітку 23 року путін на зустрічі з делегацією країн Африки - Замбії, ПАР, Єгипту, Конго, Сенегалу, Уганди та Союзу Коморських островів. путін наполягав, що українська сторона підписувала угоду про «мирний план»: «Ось цей документ, і він парафований київською делегацією. Підпис стоїть», - уточнив путін, писало в той час ВВС.

Нині ж українці дізнались, що все, за що торгувались Арахамія, Подоляк, Умєров - це кількість військ і танків, а, загалом, вони готові були підписати капітуляцію України, перетворивши країну на російську колонію та ще й без гарантій повторного нападу на країну.

Звісно, що у Зеленського, після публікації у The Wall Street Journal, одразу почали вкидати до соціальних мереж інформацію, що от саме Зеленський відмовився підписувати угоду капітуляції, пропоновану у Стамбулі. Однак, питання: хто ж підписував, адже путін сказав, що підпис чийсь стоїть? А всі ж розуміють, що ніяких домовленостей і підписань документів не могло відбуватись без згоди самого Зеленського.

Стаття у The Wall Street Journal розкриває приховані деталі «мирного плану» між Україною та росією, які українському суспільству ніхто не повідомляв і які збирались підписувати за спиною українських громадян. Також у статті повідомляється що, окрім відвертої капітуляції, переговорники зі сторони України відмовилися включати до угоди пункт про розслідування кримінальних злочинів, скоєних агресором.

Реалії, про які українці частіш за все дізнаються з закордонних ЗМІ, суттєво відрізняються від пафосних заяв і відосиків Зеленського. На камеру він завжди все говорить правильно і пафосно, але його дії, та дії його п'яти менеджерів, чомусь завжди направлені на нанесення шкоди держави Україна і народу України. І це - не лише проведення незрозумілих переговорів з росією, про умови яких українці навіть і не здогадуються. Це і повне розкрадання бюджету України, і розкрадання гуманітарної допомоги, і відверте саботування проведення якісної мобілізації та виробництва зброї. Дії Зеленського і його команди прямо протилежні заявам Зеленського. Однак, незважаючи на ненависть до українців та України, він та його команда, що узурпувала владу, бажає виборів і консервації цієї команди при владі. Тож, ці люди не бояться гніву українського народу, або бажають всидіти на багнетах. І зовсім не українських силовиків.

Ліна ТИХА, Конфлікти і закони

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.