​Євродепутатка, через 11 років, вдруге шокована диктаторськими нахилами осіб, що представляють українську владу


Уперше, на той момент ще депутат Бундестагу, Віола фон Крамон стикнулась з поведінкою представників ще не забороненої, а, навіть партії влади – партії регіонів, наприкінці січня 2013 року. На той період часу вона, коментуючи для Дойче велле новий склад української делегації на зимовій сесії Парламентської асамблеї Ради Європи, висловлювала свою позицію і щодо діяльності владної партії у відношенні до української опозиції та натякнула, що представники парії регіонів не бажають чути критику.

Удруге вона була шокована відголосом діяльності осіб, причетних до цієї парті, вже наприкінці березня 24 року. І хоча вона, можливо, написавши гнівний допис на своїй сторінці у ФБ, не зовсім здогадується, що за законопроектом Третьякової та Безуглої стирчать вуха сина члена КДБ і колишнього помічника депутата від партії регіонів, а нині глави ОП Єрмака, українська спільнота в курсі, що нині офіс президента (що складається з п’яти менеджерів, що пов’язані з забороненою парією регіонів), продовжує ту саму політику, що запроваджувала і партія регіонів, а останній законопроект від Третьякової-Безуглої - аналог диктаторських законопроектів, котрі були проголосовані 16 січня 2014 року.

Однак євродепутатка може не знати, що нинішня влада поводить себе так само, як і партія регіонів, і так само, як і 16 січня 2014 року, цим парламентом «Закони»( у своїй більшості) ухвалюються з грубим порушенням регламенту і законодавчої процедури та, попри гостру критику суспільства, - підписуються президентом. Тож, якщо для Віоли фон Крамон законодавча ініціатива Третьякової-Безуглої стала шоком, то для українського суспільства - просто продовженням свавілля правлячої проросійської диктатури.

Перепостивши пост Маряни Безуглої, євродепутатка Віола фон Крамон, написала:

«Вона серйозно?

Законодавець у Верховній Раді (Український національний парламент) вносить проекти законів, щоб робити що? Провокувати?

Я сподівалася, що тут, у Києві, ми будемо мати справу з більш дорослими колегами. Дуже дивно читати ці історії від когось з правлячої партії, коли ми фактично намагаємося відкрити переговори про вступ до ЄС.

Ці ініціативи, звичайно, не дуже допоможуть, якщо почати відкрито дискредитувати та обмежувати роботу організацій громадянського суспільства в Україні законом», - написала колишня депутатка Бундестагу Віола фон Крамон.

І хоча Галина Третьякова вказала, що відкликає цей законопроект на «доопрацювання», українське суспільство дуже добре розуміє, що подібний законодавчий спам - це тестування суспільства на впровадження диктатури від офісу Єрмака.

Нагадаємо, що 26 березня 2024 року українці дізнались, що слуги народу в особі Мар’яни Безуглої та Галини Третьякової подали законопроект «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за «привласнення державних функцій», яким пропонували узаконити прослуховування телефонів і прочитання кореспонденцій українців на виявлення контактів з іноземними представниками, і внести в закон, що подібні дії осіб, які «без дозволу» влади «представляють Україну на міжнародних заходах» «перед представниками міжнародних організацій» повинні каратись тюремним терміном аж до довічного ув’язнення.

Конфлікти і закони

Віола фон Крамон. Фото prm.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.